Ultima Ora

15:11 Ponta, huiduit de social-democraţi. Olguţa îl acuză de TRĂDARE

Lia Olguța Vasilescu i-a atacat în termeni duri pe Victor Ponta și Dan Barna, sâmbătă, la relansarea Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale, eveniment defăşurat la Romexpo.

„Joi am pierdut guvernarea. Vestea bună este că foarte curând românii o să poată să facă o comparație. Sunt convinsă că hipsterii care au votat în mai Dreapta, joi au sărbători cu șampanie și apoi au văzut 1.000 de km de autostradă construiți de PNL, au văzut trenurile aducând Diaspora acasă, au văzut cele 20 de spitale nou construite de guvernarea lui Iohannis și au văzut cum au dat năvală investitorii străini. Sigur că toate lucrurile acestea nu s-au întâmplat și nici nu o să se întâmple. O să vadă cum li se taie veniturile, IT-iștii vor vedea cum o să le crească impozitele, o să vadă toți angajații cum trebuie să meargă la lucru sâmbăta și o să vadă bugetarii cum vor fi concediați. De ce credem că se întâmplă? Pentru că s-au mai întâmplat? De ce nu îl credem pe Iohannis, acum, că nu vor tăia pensiile și salariile? Pentru că asta ne-a spus Băsescu în 2009 și știm ce s-a întâmplat”, a spus Olguța Vasilescu.

„Acum, își pregătesc discursurile pentru greaua moștenire. Numai că acest guvern a reușit să plaseze în Europa pe locul întâi în Europa ca și creștere economică. Vom vedea Guvernul nou marți. De ce marți? Pentru că luni este ultima zi de week-end pentru Iohannis și miercuri e prima zi de week-end pentru Iohannis, dar sâmbătă vor veni cu bugetul pentru anul viitor. Cred că vor ști ce să facă. Vor dubla bugetul de la servicii, bugetul Administrației Prezidențiale, pentru că trebuie Iohannis bani de deplasări. În schimb vor tăia vouchere pentru vacanță”, a mai spus fostul ministru al Muncii.

Olguţa Vasilescu l-a criticat și pe Victor Ponta, considerând că trădarea lui a dus PSD în Opoziție.

„Vă imaginați scena cu Cîțu și Caramitru lucrând la buget. Tragic e altceva. Că un partid, care a luat 20%, trece la putere și un partid care a luat 40% trece în opoziție. Cum s-a întâmplat asta? Prin trădarea lui Victor Ponta care ne spune că are sute de mesaje de la pesediști. Eu zic să se uite în frigider că acolo vede mesajele noastre. Și dacă tot îi plac fabulele lui La Fontaine, aș vrea să îi aduc mainte de fabula lui Grigore Alexandrescu – “Toporul și Pădurea”: Un bătrân merge să taie stejarii din pădure și nu poate pentru că toporul nu avea coadă, dar găsește un stejar dispus să dea din trunchiul său pentru a se face această coadă de topor. Cu cozile de topor și cu echipa lui Barna, acest domn înalt ca bradu…și mai era ceva ca gardul, dar nu îmi aduc aminte ce, care s-a oprit cu educația la clasa a VII-a, ne vorbește despre meritocrație. Aceștia oameni au dat guvernul jos. Și ei trebuie, de marți, să vină la guvernare”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

În momentul în care a fost pomenit numele lui Victor Ponta, social-democrații, aflați la lansarea programului de candidat al Vioricăi Dăncilă, de la Romexpo, au huiduit.

Victor Ponta a reacționat, joi, în plenul Parlamentului, după afirmațiile făcute de Viorica Dăncilă despre el. Liderul Pro România a citat din La Fontaine, susținând că „nu există om atât de deștept încât să îl convingă pe un prost că e prost”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here