Ultima Ora

15:09 Noi AMENZI aplicate de polițiști și jandarmi

În data de 31 martie 2020 (ora 14.00), la nivelul județului Gorj, se aflau în autoizolare la domiciliu un număr de 2.625 de persoane și 312 persoane în carantină. Starea de sănătate a acestora este monitorizată, zilnic, de către medicii de familie și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, transmite DSP Gorj printr-un comunicat de presă. 

 ”Sub coordonarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Gorj, toate structurile teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze integrat pentru impunerea normelor legale specifice stării de urgență.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 172 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea condițiilor în care se poate realiza circulația persoanelor în valoare totală de 220.350 lei. Totodată, polițiștii locali au aplicat 6 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea Ordonanței Militare Nr. 3/2020, în valoare totală de 1.600 lei. De asemenea, jandarmii gorjeni au verificat respectarea interdicției de a părăsi locația de izolare, ca măsură de prevenire a răspândirii  COVID -19, la un număr de 199 persoane. Au fost sancționate contravențional 24 persoane, din Târgu Jiu, Motru, Târgu Cărbunești, Rovinari si Novaci, din cauză că nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID- 19. Valoarea totală a amenzilor aplicate de jandarmi se ridică la suma de 14.800 lei.

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, au executat misiuni de menținere a ordinii publice în zona a 10 centre de carantină,  însoțire a 7 transporturi de persoane spre centrele de carantină sau în tranzit pe raza județului Gorj, precum și asigurarea ordinii publice la punctul de triaj constituit la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu” se arată în comunicat.

 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here