Ultima Ora

15:08 Plângeri penale după ”mitingul” actorilor. Cu cât a fost evaluat managementul Marianei Ghițulescu

În intervalul 14-15 martie 2024, s-au desfășurat cele două etape ale evaluării managementului Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu, pentru perioada 01.02.2023 – 31.12.2023. O comisie a evaluat activitatea managerială a Mariana Ghițulescu cu nota 8,90, anunță instituția de cultură printr-un comunicat de presă.

”În această perioadă, activitatea administrativă și artistică a fost apreciată ca fiind intensă, cu multe schimbări majore care au dus la o mai bună organizare, la eficientizarea activității și la creșterea calității actului artistic. Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu este deschis artiștilor. Astfel, în perioada managementului doamnei Mariana Ghițulescu, echipa artistică a teatrului a fost completată cu actori consacrați și cu tineri talentați ce au dovedit-o deja prin performanțele profesionale confirmate. Este vorba de Ioana Flora, Maia Morgenstern, Adrian Andone, Claudiu Istodor și de tinerii: Voica Oltean, Adrian Strâmtu, Alexandru Manea, Reka Kovacs, Ana Vînău” se arată în comunicat.

În ceea ce privește manifestarea de joia trecută, din fața teatrului, la care au participat foștii angajați dar și prefectul de Gorj, Iulian Popescu și președintele Partidului Verde Gorj, Adrian Tudor, conducerea instituției anunță că vor fi depuse plângeri penale.

Comment here