Ultima Ora

15:08 Cîţu: Ministerul Sănătăţii va face, în următoarele zile, plăţile către personalul din centrele de vaccinare anti-COVID-19

Ministerul Sănătăţii va face, în următoarele zile, plăţile aferente către personalul medical care-şi desfăşoară activitatea în centrele de vaccinare anti-COVID-19, a declarat premierul Florin Cîţu.

„Am cerut ieri domnului Gheorghiţă (Valeriu Gheorghiţă, preşedintele CNCAV – n.r.) o informare pe această temă, a trimis o notificare către Ministerul Sănătăţii. Ministerul Sănătăţii a spus că se va face plata în următoarele zile. E adevărat că a întârziat nepermis de mult”, a declarat Florin Cîţu, marţi, aflat într-o vizită de lucru în judeţul Dolj.

Premierul a răspuns astfel, întrebat de presă, dacă va interveni ca urmare a situaţiei apărute la nivel naţional prin faptul că mai mulţi medici şi asistente au avertizat că nu se vor mai prezenta în centrele de vaccinare anti-COVID-19 de la 1 aprilie, întrucât nu au fost plătiţi pentru aceste servicii de către Ministerul Sănătăţii.

Comment here