Ultima Ora

15:07 Situaţia COVID în judeţ: 11 noi cazuri, un nou deces

Direcția de Sănătate Publică Gorj a raportat, duminică, 1547 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în judeţ, de la debutul epidemiei, cu 11 mai multe decâ ziua predecentă. În plus, a fost înregistrat un nou deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 86 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: insuficiență cardiacă clasa Nyha II, fibrilație atrială, demență, arteriopatie obliterantă și trombocitopenie moderată.

“În data de 30 august 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • 494 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
  • 1547 persoane confirmate cu COVID-19, dintre care 1320 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 67 persoane au decedat.

 De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 86 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: insuficiență cardiacă clasa Nyha II, fibrilație atrială, demență, arteriopatie obliterantă și trombocitopenie moderată. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 9651 teste, din care 17 sunt în așteptare.

         De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 11 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

  • 8  teste pozitive de la laboratorul din sistemul public;
  • 3  teste pozitive de la laboratoarele din sistemul privat”, a transmis DSP Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here