Ultima Ora

15:07 Romanescu: Nu pot face aprecieri la operele lui Brâncuși. Au scos declarația din context

Reorganizarea Poliției Locale Târgu-Jiu va fi contestată în instanță.

“Vom vedea care sunt rezultatele procesului. Consider că personalul de specialitate, care a lucrat pentru întocmirea noii organigrame, este profesionist. Am mare încredere că organigrama va rămâne în forma în care a fost votată în consiliul local” spune primarul Marcel Romanescu.

La Poliția Locală, a stârnit nemulțumiri decizia conducerii primăriei de a transforma 39 de posturi de funcționari publici în personal contractual și de a desființa anumite posturi de șefi.

Marcel Romanescu a fost criticat, în presă, după ce ar fi afirmat că polițiștii locali păzesc “bolovanii” din Parcul Central, adică operele lui Constantin Brâncuși.

„Odată ce ai crescut în grad, ce ţi-a crescut salariul, ce ai căpătat o calitate de funcţionar public, încearcă să-şi însuşeşti calităţile pe care care trebuie să le ai ca funcţionar public. (…) Dacă ai plecat dintr-o calitate de paznic şi, ulterior, ai câştigat această funcţie de demnitate sau ai devenit funcţionar public, încearcă în perioada asta cum poţi să faci faţă unor rigori ale funcţiei, că una este să păzeşti un obiectiv şi să stai 24 de ore din 24 lângă un bolovan, iar alta este să relaţionezi în fiecare zi cu cetăţenii dintr-un anumit oraş“, a declarat Marcel Romanescu.

Primarul spune că n-a făcut nicio referire la operele lui Constantin Brâncuși și că declarația i-a fost scoasă din context și exploatată de PSD.

Comment here