Ultima Ora

15:07 Rareş Bogdan: Uneori, există căsătorii de convenienţă

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, a declarat, duminică, în comuna Ianca, județul Brăila, că a fost nevoie de o „căsătorie de convenienţă” între PSD şi PNL, din cauză că „războiul lui Putin” este foarte aproape de granițele țării.

„Vă rog să mă înţelegeţi şi pe mine şi pe ceilalţi, uneori există căsătorii de convenienţă, nu spun de interes, în care îţi respecţi partenerul, că te-a pus mama cu tata să te însori, dar asta nu înseamnă că eşti îndrăgostit. Nu vă gândiţi cumva că suntem îndrăgostiţi cu cei care au condus judeţul ăsta mult timp, nici într-un caz. Dar, în acelaşi timp, ştiu ceva, că azi noapte Kievul a fost bombardat, că se pregăteşte cea mai mare ofensivă spre Nikolaiev şi Odesa, mai ştiu că am văzut declaraţiile şi le văd, ale lui Medvedev şi Putin legate de gurile Dunării şi Testamentul lui Petru cel Mare şi mai ştiu o chestiune, că dacă cade Nikolaiev şi Odesa şi dacă Rusia se apropie de Rieni, de Izmail şi atât de aproape de Brăila şi de Galaţi şi de Tulcea, România este într-un real pericol. Iar, Moldova este sub un pericol total”, a declarat Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL s-a întrebat de ce unele judeţe din România sunt mai dezvoltate decât altele şi tot el a găsit răspunsul: nu au administraţie liberală.