Ultima Ora

15:06 Tânăr filmat când gustă dezinfectant şi fură recipientul

Un tânăr este filmat în timp ce pare a gusta dezinfectant dintr-un recipient montat într-o scară de bloc din municipiul Suceava şi apoi ia cu totul cutia. Imaginile au fost publicate de viceprimarul municipiului, Lucian Harşovschi, care cere celor care recunosc persoana să o eticheteze. ”Să vedem dacă e bine, sănătos”, a scris viceprimarul pe Facebook.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, a postat, duminică, pe Facebook, imagini cu un tânăr care pare a gusta din dezinfectantul dintr-un recipient montat într-o scară de bloc din oraş şi apoi pleacă cu cutia.

”Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoaşteţi personajul, poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos.Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”, a scris viceprimarul pe Facebook.

Montarea dispozitivelor cu dezinfectant în scările de bloc a fost dispusă de autorităţi pentru a limita răspândirea coronavirus. Municipiul Suceava şi opt comune limitrofe sunt, în continuare, în carantină, după ce în zonă s-a înregistrat cel mai mare număr de cazuri de infectare cu Covid-19. Potrivit ultimei raportări, în Suceava s-au confirmat până acum 2.613 cazuri, din totalul de 11.036.

#Suceava

Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos.? Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă.#Suceava

Gepostet von Lucian Harșovschi am Sonntag, 26. April 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here