Ultima Ora

15:06 Sponsorizare de aproximativ 27.000 lei pentru DGASPC Gorj

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a primit o sponsorizare în valoare de aproximativ 27.000 lei de la societatea SC SOCERAM SA Câmpina, constând în produse IT.

Sponsorizarea constă în 30 de tablete Lenovo, 3 laptopuri ASUS și 3 pachete videoproiector Acer cu ecran de proiecție de 3 metri.

Produsele au ajuns la copiii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Cărbunești și la cei găzduiți în Casa de tip familial pentru copilul separat temporar sau definitiv de părinții săi “Petrești” din Târgu-Jiu.

“Tabletele au fost înmânate personal fiecărui copil, de către reprezentantul sponsorului – domnul Mihai Ghebrea, director zonal SC SOCERAM SA, în prezența domnului Lucian Zălog, director general adjunct asistență socială copii în cadrul DGASPC Gorj, precum și a reprezentanților complexului de servicii sociale. Beneficiarii serviciilor sociale s-au arătat încântați de aceste daruri neașteptate, care le vor fi de un real folos și pentru orele online.  Mulțumim reprezentanților societății SC SOCERAM SA Câmpina pentru această valoroasă sponsorizare”, a declarat directorul DGASPC Gorj, Laurențiu Diaconescu.

Comment here