Ultima Ora

15:04 Drulă îi cere Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare

Preşedintele USR Cătălin Drulă anunţă că a avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-a cerut retragerea din campania pentru europarlamentare, după scandalul provocat de declaraţiile acesteia privind votul la referendumul pentru familie şi că a decis convocarea Biroului Naţional al USR, în această seară., arată news.ro

„Am avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Naţional al USR, în această seară, pentru formalizarea acestei decizii. Am certitudinea că Elena a înţeles că întreaga discuţie publică, din ultimele 24 de ore, împreună cu situaţia personală devenită publică, afectează campania şi concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL. Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni şi va avea sprijin pentru a face performanţă în administraţie”, afirmă preşedintele USR.

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018.

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV.

Ea a fost criticată atît de foşti colegi aflaţi acum la REPER, dar şi de colega sa de partid, Clotilde Armand. Cea mai dură reacţie a venit, însă, din partea fiicei sale, care, într-o postare pe Instagram, printre lacrimi, s-a declarat ”în şoc şi absolut dezgustată”, afirmând: ”Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi, din acest motiv, nu o mai susţin pe mama din acest moment”.

Comments (1)

  1. USR este un partid satanist finanțat din afară.
    Și da, o familie = bărbat+femeie, doar asa se pot naște copiii pe cale naturala.
    Nu interzice nimeni celor de la lgbt sa-și vadă de drumul lor, dar ei nu pot construi o familie, nu pot da viață!
    Dacă 10 prosti spun o prostie și restul tac, prostia lor o sa fie considerata ceva normal, o bravura!

Comment here