Ultima Ora

15:03 Rabla electrocasnice 2021. A treia etapă a programului începe vineri cu vouchere de 400 lei

Ministerul Mediului anunță că, vineri, începe a treia etapă a programului ”Rabla pentru electrocasnice”, în care se eliberează vouchere pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

Potrivit unui comunicat la Ministerului Mediului, etapa a treia începe vineri la ora 10.00. Valoarea voucherelor este de 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++, de 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++ și de 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an. Bugetul alocat acestei etape este de 15 milioane de lei.

Fondurile alocate pentru etapa a doua a programului ”Rabla pentru electrocasnice”, destinată achiziției de televizoare, laptopuri și tablete s-au epuizat în 35 de minute, iar cel al primei etape, pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice, în mai puțin de 24 de ore.

Valabilitatea voucherelor este de 15 zile din momentul validării acestora pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu.

Comment here