Ultima Ora

15:03 Număr MARE de noi infectări și la Gorj: 47

47 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, anunță Direcția de Sănătate Publică Gorj, 40 fiind teste pozitive ale unor pacienți internați deja în spitale. Totalul de gorjeni infectați a ajuns la 791, 408 de persoane fiind vindecate.

       ”În data de 30 iulie 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 302 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată (procedură reglementată de Legea nr.136/2020);
  • 791 persoane confirmate cu COVID-19 (până în momentul de față), din care: 408 persoane sunt vindecate și externate, iar 25 persoane au decedat.

         De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 6703 teste, din care 218 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 47 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

  •  40 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele din județul Gorj;  
  • 7 teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private.

Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile” transmite DSP Gorj.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here