Ultima Ora

15:02 SECOL face angajări pentru șantierul de la centura Târgu-Jiului

Primarul Marcel Romanescu s-a întâlnit, luni, cu directorul tehnic al companiei Secol, care va executa restul de lucrări la centura Târgu-Jiului.

”M-am întâlnit, astăzi, cu domnul Mirko Noli, directorul tehnic al firmei Secol, cea care va executa lucrările pentru varianta ocolitoare a orașului. Primăria Târgu-Jiu este prima instituție vizitată de conducerea societății în vederea stabilirii detaliilor pentru perioada imediat următoare. Firma SECOL recrutează deja ingineri, șoferi și personal de specialitate pentru aceste lucrări (este vorba de angajarea a 50 de persoane), cei interesați putând să ia legătura cu reprezentanții societății la sediul din Iezureni. Voi supraveghea îndeaproape modul în care se va lucra pentru că noua centură este un obiectiv prioritar pentru oraș. Termenul de finalizare a investiției este septembrie 2022” a transmis Marcel Romanescu.

Comments (1)

  1. Mai fratilor,primarul e tampit? A ajuns sa fie pe post de agent de recrutare angajati pentru Secol? Aceasta firma a castigat o licitatie de milioane de euro insa nu are angajati? Cum credeti ca va construi centura ocolitoare cu 50 de angajati adunati cu arcanu’ de prin Tg Jiu ? Credeti ca lucratorii buni stateau degeaba si asteptau sa vina Fat Frumos Romanescu sa i angajeze la Secol?

Comment here