Ultima Ora

15:02 Președintele Iohannis, val de critici la adresa planului lui Streinu Cercel

Klaus Iohannis a demontat, marți, planul prezentat de Adrian Streinu-Cercel privind carantinarea persoanelor de peste 65 de ani, idee pe care a numit-o drept ”aberantă, inacceptabilă și totalitară” și pe care a respins-o cu vehemență.

Proiectul, intitulat “Programul “VACANŢA MARE” de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19”, conceput de Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş” şi primit de MEDIAFAX, propunea ca persoanele de peste 65 de ani să fie izolate încă trei luni. Preşedintele Iohannis l-a criticat afirmând că este „făcut de cineva care vrea să se profileze poate politic”.

”Într-un astfel de plan, cineva propunea o masură aberantă, cum ca persoanele peste 65 de ani să fie carantinate. Așa ceva nu se va întâmpla! E inacceptabil! Trăim într-o societate liberă, o societate care se protejează împotriva epidemiei. Stați liniștiți! Nu vine nimeni să vă impună lucruri inumane! Atunci când va fi nevoie, vom veni și vă vom explica ce măsuri vor fi luate. În niciun caz statul nu va veni să impună astfel de măsuri inumane, care nici nu trebuie discutate într-o societate din secolul 21!” a declarat șeful statului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here