Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Defileul ÎNCHIS! Șoferi NERVOȘI

Sute de mașini au fost oprite, miercuri, la intrările în Defileul Jiului pentru ca de pe versanți să fie îndepărtate pietrele ce reprezintă un pericol pentru șoferi.

Operațiunea, anunțată din timp de către Secția Drumuri Naționale Târgu Jiu, nu a fost aflată, însă, de toată lumea. Pe lângă vântul puternic și pietrele de pe carosabil, drumarii au trebuit să facă față și reproșurilor venite de la șoferii grăbiți.

La cozile formate la intrările în Defileul Jiului au fost și echipaje ale Poliției Rutiere. Pentru circa 3 ore șoferii au trebuit să aștepte, indiferent cât de mult se grăbeau. Unii dintre ei știau ce pericol reprezintă pietrele de pe versanți, mai ales că în primăvară un bolovan a căzut pe un camion aflat în mers prin Defileu.

La misiunea de pe Defileul Jiului au participat și salvamontiștii. Ei au fost cei care au urcat pe munte, pentru a îndepărta grohotișul și l-au informat pe Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, că există, în continuare, pericolul ca pietre de pe versanți să ajungă pe mașinile aflate în trafic.

Operațiunea din Defileul Jiului a fost avizată de noul prefect al județului, în perspectiva apropierii iernii. Reprezentantul SDN Târgu-Jiu, Cristi Tudor, a declarat că este posibil să fie montate bariere împotriva căderilor de pietre.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here