Ultima Ora

14:58 Coadă la o secţie de vot din Bruxelles

Europarlamentarul USR-PLUS, Nicu Ştefănuţă, a postat pe Facebook un clip video ce arată că românii de la Bruxelles s-au aşezat la coadă la vot, înainte de deschiderea urnelor.

”A început votul! Este ora 12.00 la Bruxelles şi deja s-a format o coadă în faţa misiunii diplomatice a României. Participarea va fi mare, simt deja că după 26 mai, în 10 noiembrie vom avea o nouă sărbătoare a democraţiei româneşti”, a scris Ştefănuţă pe Facebook.

Prima secţie de votare a fost deschisă în Auckland din Noua Zeelandă, vineri, 01.00 ora României, echivalentul orei locale 12.00. La alegerile prezidenţiale din acest an au fost organizate 835 de secţii de votare pentru românii din străinătate. La primul tur de scrutin, românii de peste hotare vor vota între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

A început votul!Este ora 12 la Bruxelles și deja s-a format o coadă în fața misiunii diplomatice a României.Participarea va fi mare, simt deja că după 26 mai, în 10 noiembrie vom avea o nouă sărbătoare a democrației românești.Mergem la vot cât mai mulți pentru că vrem să fim fericiți în România.

Gepostet von Nicu Ștefănuță am Freitag, 8. November 2019

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here