Ultima Ora

14:57 Tudor: Acum se vede dacă ești bun de primar

“Orașul este biroul meu preferat. Acum se vede dacă ești bun de primar, în situații deosebite” spune Adrian Tudor, rămas la conducerea municipalității târgujiene după ce primarul Marcel Romanescu și viceprimarul Aurel Popescu au intrat în izolare la domiciliu.

După ce, la finalul săptămânii trecute, spunea că improvizează echipe de lucru, pentru că și directorii din Primăria Târgu-Jiu sunt în izolare, acum, Tudor afirmă că  a găsit soluții pentru a acoperi fiecare gol lăsat în echipa de conducere a primăriei.

Adrian Tudor a vizitat, luni, creșele din cartierul 9 Mai și de pe Strada Siretului unde se fac pregătiri pentru a  primi, din nou, copiii. Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Gorj sunt așteptați, marți, să verifice dacă cele două creșe respectă toate măsurile de protecție a micuților.

Întrebat despre activitatea din cadrul PSD, Adrian Tudor a răspuns că preferă să se ocupe de oraș, în această perioadă dificilă, lăsând în plan secund politica. Tudor s-a zbătut, în ultimii ani, să fie desemnat candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu dar partidul a optat pentru varianta Ciprian Florescu.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here