Ultima Ora

14:57 25 NOI cazuri de coronavirus la Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj a raportat, marți, 599 de cazuri de COVID-19 de la debutul pandemiei până în prezent, cu 25 mai multe față de raportarea precedentă.

 “În data de 21 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 661 persoane se află în autoizolare la domiciliu (105 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 40 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

        Până în momentul de față, 599 de persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 298 de persoane sunt vindecate și externate, iar 17 persoane au decedat.

        Ultimul deces s-a înregistrat astăzi, 21 iulie 2020. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: insuficiență cardiacă cronică, boală cronică renală și demență.   

         Datele prezentate se pot modifica, de la o oră la alta, în funcție de evoluția epidemiologică.

       Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.       

      Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile”, transmite DSP Gorj.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here