Ultima Ora

14:56 DSP Gorj: 3.451 de persoane în autoizolare, 255 în carantină

În data de 27 martie 2020 (ora 14.00), la nivelul județului Gorj, se aflau în autoizolare la domiciliu un număr de 3. 451 de persoane și 255 de persoane în carantină, transmite Direcția de Sănătate Publică Gorj.

În ultimele 24 de ore, polițiștii gorjeni au aplicat 220 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea art.1 alin. (1) din Ordonanța Militară nr.3/2020, referitoare la condițiile în care se poate realiza circulația persoanelor, în valoare totală de 196.200 de lei.

Alte 23 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de către jandarmi unor gorjeni din Târgu Jiu, Motru, Rovinari și Novaci, din cauză că au părăsit domiciliul fără a avea un motiv bine întemeiat. Valoarea totală a amenzilor aplicate de jandarmi se ridică la suma de 8.750 de lei.

 De asemenea, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj au executat misiuni de menținere a  ordinii publice în zona a 9 centre de carantină,  însoțirea a 8 transporturi de persoane spre centrele de carantină sau în tranzit pe raza județului Gorj, precum și transportul la centrul de carantină a unei persoane care nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Totodată, jandarmii au avut în vedere asigurarea ordinii publice la punctul de triaj constituit la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here