Ultima Ora

14:56 Copiii din familia ajutată de Becali, preluați de asistenții maternali

DGASPC Gorj a venit, miercuri, cu o informare privind copiii din familia din Văgiulești, ajutată în trecut cu o casă de Gigi Becali. Cu excepția micuțului de 7 ani, care are probleme la picioare, ceilalți se află acum la domiciliile asistenților maternali.

”Vineri, 31.01.2020, minorii care se aflau internați la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu au fost externați și au mers împreună cu asistenții maternali la domiciliile acestora. Tot în data de 31.01.2020 a fost externat și minorul care fusese transferat la o clinică universitară. Actualmente, el se află într-un centru rezidențial specializat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, unde i se asigură îngrijire corespunzătoare și servicii specifice. Totodată, DGASPC Gorj a început demersurile necesare pentru diagnosticarea și rezolvarea medicală a problemelor pe care copilul le are la picioare. 

 De asemenea, s-au făcut demersuri ca toți minorii să fie transferați la noile instituții de învățământ din apropierea actualelor domicilii, respectiv demersuri pentru ca unul dintre ei să poată relua cursurile școlare abandonate. Toți cei 7 minori s-au integrat, simțindu-se bine alături de persoanele la care au dispuse măsurile de protecție, asigurându-li-se în continuare consiliere psihologică și suport emoțional” transmite Direcția de Protecție a Copilului Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here