Ultima Ora

14:55 RomâniaTV: Viceprimarul din Vladimir, surprins la furat

În Săptămâna Mare, un viceprimar din Gorj a fost surprins când fura becuri, lămpi și pubele, relatează România TV care a obținut, în exclusivitate, imaginile filmate de camerele de supraveghere. Viceprimarul ar fi fost ajutat de alți trei colegi. După ce a văzut filmarea, primarul a depus plângere penală împotriva celor patru subalterni.

Cu ochii în patru și păzit și de o angajată, care ar fi femeia de serviciu a primăriei din Valdimir, unul dintre suspecți îndeasă într-un sac tot ce găsește. În acest timp, viceprimarul ar fi luat și el măsuri pentru a nu fi prinși, relatează postul național de televiziune. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum viceprimarul ia o prăjină de pe peretele clădirii și cu o cârpă acoperă una dintre camerele de supraveghere. Nu și-a dat, însă, seama că era filmat din alt unghi.

Viceprimarul și ceilalți trei angajați ar fi furat, în total, 8 lămpi stradale, 15 becuri cu led și 10 pubele. Imediat ce a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, primarul a sesizat Poliția. Viceprimarul, inginerul de mediu, femeia de serviciu și șoferul s-au ales cu dosare penale pentru furt și constituire de grup infracțional. Dosarul este în anchetă la IPJ Gorj, transmite postul de televiziune.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here