Ultima Ora

14:53 Ping-pong cu majorarea tarifelor. Lădaru: Romanescu este cel care scumpește apa

Consilierul municipal Eduard Lădaru a reacționat după ce viceprimarul Târgu-Jiului, Bogdan Bejinaru, a acuzat, marți, că PSD a mărit tarifele la apă și canal ”ca hoții”, într-o ședință ADIA ”în care convocarea s-a făcut în bătaie de joc”.

Bejinaru a precizat, pe pagina de socializare, că nu i-au fost puse la dispoziție materialele ce urmau să se discute și că ”motivul pentru care PSD-ul a organizat simulacrul de ședință a fost acela de a majora tarifele pentru apă și canal, în tot județul, pentru operatorul APAREGIO, înțesat de pile”. Viceprimarul PNL al municipiului a votat împotriva majorărilor.

Consilierul PSD Eduard Lădaru afirmă, însă, pe Facebook, că de fapt primarul Marcel Romanescu este cel care scumpește apa pentru că are o relație bună cu șeful ADIA Gorj, Cristian Toader Pasti și persoane care-i sunt apropiate în eșalonul 2 al Aparegio.

Comments (6)

  1. Romanescu ai promis ca faci un oraș frumos, ca îl dezvolți. Asteptam… mai avem putina răbdare, putina doar si ia-l si pe Ladaru sa te ajute. În loc sa lătrati mai bine apucati-va de treaba, doar de asta ati fost aleși. La treaba așteptăm sa vedem o alta fata a orașului in care locuim si noi si voi. Chiar nu va pasa?

  2. Acest Ladaru are analizele la zi? Pretuiti jurnalisti de la Radio Infinit, chiar va aplecati la toate postarile ilogice? Cum sa scumpeasca Romanescu apa, cand au votat primarii PSD? A devenit primarul Targu Jiului seful PSD? Asta e nebunie curata, iar voi o propagati.

  3. Asta ladaru a ajuns bufonul PSD-ului.. cum se gaseste un clovn sa apere pe hotul de patrascoiu..

  4. Dl Ladaru, de relicve ca dvs. care nu știu decât sa creeze conflicte nejustificate în consiliul local suntem sătui, duceți-vă domnule acasă ca sunteți jalnic..

  5. Dl Ladaru, este incredibil cum puteți debita asemenea minciuni.. Pai primarul este șef la aparegio? Este al PSD ului.. Nu mai încercați sa dați vina pe primar pt ce face Pătrășcoiu. Dacă putea zbura demult

  6. Pătrășcoiu e pe viata acolo nu se găsește altul capabil sa preia Aparegio. Nu trebuie sa plătim noi locuitorii pentru neregulile care se fac acolo. Haideți la greva în fata la Aparegio !!!!! Jos cu mafia!!!!

Comment here