Ultima Ora

14:52 14 noi cazuri de coronavirus în Gorj. Un nou deces

Direcția de Sănătate Publică Gorj anunță, duminică, un total de 698 persoane infectate cu COVID-19, de la debutul pandemiei, cu 14 mai multe față de ultima raportare. A fost înregistrat cel de-al 23-lea deces, un bărbat, în vârstă de 60 ani, care avea și alte afecțiuni medicale.

“În data de 26 iulie 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 659 persoane se află în autoizolare la domiciliu (46 persoane au intrat în autoizolare la data curentă; 105 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu la data curentă);

       Până în momentul de față, 698 persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 324 persoane sunt vindecate și externate, iar 23 persoane au decedat. De la ultima informare, transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 60 ani, care avea și alte afecțiuni medicale: IMA sechelar (infarct miocardic acut), BPOC (bronhopneumopatie obstructivă cronică), obezitate, cardiomiopatie dilatativă, fibrilație atrială și ischemie acută membrele inferioare.

         De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 6321 teste, din care 89 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 14 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

  • 10 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele   din județul Gorj;  
  • 4 teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private.

 Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile”, a transmis DSP Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here