Ultima Ora

14:52 500 de puieți de salcâm, plantați la Săulești

Tinerii social-democrați au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o campanie de împădurire în comuna Săulești. Au participat și consilierii județeni Mihai Istrate, Marius Negru și Lucian Mărgineanu. Au fost plantați aproximativ 500 de puieți din specia salcâm.

”Cu toții ne dorim  un mediu curat și sănătos, iar pentru aceasta este nevoie de implicare. Prin astfel de acțiuni, îmi doresc să dăm un exemplu de prețuire față de natură pentru toți gorjenii. Le mulțumesc colegilor mei din cadrul TSD, dar și domnilor consilieri județeni că s-au alăturat demersului nostru. Acest gen de acțiuni vor continua și în 2022, iar cu această ocazie îi aștept  pe toți iubitorii de natură să ni se alăture la activitățile pe care le vom organiza”, a declarat Marius Cuțitoiu, președintele TSD Gorj.

 Pe parcursul anului 2021, TSD Gorj a avut mai multe inițiative destinate protecției mediului înconjurător, concretizate în acțiuni de strângere de deșeuri din mai multe localități ale Gorjului, precum și de reîmpădurire a zonelor defrișate, precizează organizația într-un comunicat de presă.   

        

Comment here