Ultima Ora

14:51 Clotilde Armand şi-a lansat candidatura cu un ATAC la PNL

Clotilde Armand şi-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 1 Bucureşti, transmiţându-le liberalilor că ”ar trebui să facă un pas în spate” şi să renunţe la a avea un candidat pentru acest sector.

Însoţită de preşedintele USR, Dan Barna şi de preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, Clotilde Armand şi-a lansat candidatura, duminică, în Piaţa Victoriei, în prezenţa a zeci de susţinători şi membri USR. Armand a afirmat că, timp de trei ani, cât a fost consilier local în Sectorul 1, a văzut „cum se desfăşoară lucrurile” şi a cerut PNL să facă un „pas înapoi”, pentru că a fost „împreună cu PSD”.

„În sectorul 1, PNL-ul trebuie să facă un pas în spate. Eu am fost în consiliul local timp de trei ani, înainte să ajung în Paramentul European. Timp de trei ani am învăţat mult, am văzut cum se desfăşoară lucrurile acolo. Când e vorba de interese financiare, a mers mereu sistemul transpartinic în Sectorul 1. PNL-ul este acolo împreună cu PSD-ul, împreună cu toate partidele tradiţionale, nu au votat pentru investiţii. Nu s-au făcut investiţiile necesare. Toţi foştii primari din capitalele europene, care sunt la Bruxelles, explică că un sector, un oraş nu se poate dezvolta fără investiţii. De 30 de ani, PNL şi PSD au gestionat acest sector şi vedem o lipsă de investiţii pe care nu putem să o acceptăm într-un oraş european. PNL-ul, repet, PNL-ul trebuie în Sectorul 1 să facă un pas în spate” a afirmat Clotilde Armand.

Întrebată dacă a purtat discuţii cu PMP, pentru o susţinere la alegerile locale, Clotilde Armand a răspuns: „Fără susţinerea lor, cu susţinerea loc oricum vom câştiga”.

Candidata USR a precizat că preferă să existe un candidat unic şi a făcut un apel către toate partidele să aibă un proiect comun pentru Sectorul 1.

„Un proiect comun, pe care-l propun eu, pentru că ei au fost incapabili până acum să-l facă” a adăugat Armand, precizând că nu se pune problema să renunţe la candidatura pentru Primăria Sectorului 1, nici în cazul în care celelalte partide de dreapta vor avea candidaţi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here