Ultima Ora

14:50 PSD Gorj: Pătrăşcoiu să-şi asume ANGAJAREA lui Călinoiu

Printr-un comunicat de presă, PSD Gorj se delimitează de numirea lui Ion Călinoiu pe o funcţie de conducere în cadrul Aparegio. În plus, directorului operatorului de apă şi canal, Traian Pătrăşcoiu, i se solicită să-şi asume public angajarea fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

“Conducerea PSD Gorj nu are absolut nicio legătură și nu cunoaște deciziile luate în cadrul Societății Aparegio, spre deosebire de Partidul Național Liberal, unde numirile în funcții se fac doar cu acordul șefului filialei Gorj, deputatul Dan Vîlceanu (așa cum de altfel a reclamat și primarul Romanescu în repetate rânduri).

Prin urmare, angajarea domnului Ion Călinoiu într-o funcție de conducere în cadrul societății nu a fost discutată, și cu atât mai puțin hotărâtă, la nivelul conducerii PSD Gorj. Singurul care poate oferi răspunsuri cu privire la motivele acestei angajări este directorul general al Aparegio, Traian Pătrășcoiu. Conducerea PSD Gorj solicită public directorului general să-și asume decizia luată.

O dovadă a faptului că PSD Gorj nu are nicio implicare stă chiar declarația lui Traian Pătrășcoiu cum că ”angajarea nu are nevoie decât de aprobarea directorului general” a transmis Biroul de presă al PSD Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here