Ultima Ora

14:50 Mesajul unui lider din CE Oltenia pentru șeful PSD Dolj

Europarlamentarul Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, a fost reales, joi, cu unanimitate de voturi, preşedinte al PSD Dolj, în cadrul conferinţei judeţene de alegeri a organizaţiei, la care au participat peste 600 de membri social-democrați.

Nicușor Văduva, angajat al Termocentralei Ișalnița, îi cere lui Manda să se implice pentru deblocarea Legii nr.197/2021, de reducere cu 13 ani a vârstei de pensionare. În plus, îi aduce la cunoștință că 39 de salariați ai CE Oltenia au decedat, de la începutul anului.

”Organizația PSD Dolj și-a ales președintele. Felicitări! Claudiu Manda, sper că veți reuși să-l convingeți pe colegul dumneavoastră de la Ministerul Muncii, Marius Budai, să facă tot posibilul pentru deblocarea Legii nr.197/2021 care modifică legea 263/2010, lege votată în Parlamentul României, promulgată de Președintele României și publicată în Monitorul Oficial al României. Aș vrea să vă aduc la cunoștință domnule Președinte că de la începutul anului până astăzi, 39 de salariați din Complexul Energetic Oltenia au murit din timpul activității, toți în jurul vârstei de 52 de ani, având peste 30 de ani contribuiți la sistemul de asigurări sociale și nu au mai apucat o zi de pensie” spune Văduva.

Comment here