Ultima Ora

14:49 Din nou ZECI de îmbolnăviri în Gorj. Încă 3 decese

Direcția de Sănătate Publică Gorj anunță, marți, 31 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus și 3 noi decese ale unor persoane de peste 70 de ani, cu diverse comorbidități.

       ”În data de 04 august 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 531 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
  • 911 persoane confirmate cu COVID-19 (până în momentul de față), din care: 489 persoane sunt vindecate și externate, iar 33 persoane au decedat.

         De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au mai fost înregistrate trei decese:

  • bărbat, în vârstă de 73 ani- comorbidități: boală cronică renală stadiul V, în program de hemodializă, insuficiență cardiacă și obezitate gradul II;
  • bărbat, în vârstă de 75 ani- comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială și fibroză pulmonară;
  • femeie, în vârstă de 79 ani- comorbidități: diabet zaharat tip I, neoplasm mamar stâng operat și hipertensiune arterială;

         De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 7055 teste, din care 133 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 31 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

  • 29 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele din județul Gorj;  
  • 2 teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private.

Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile” transmite DSP Gorj.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here