Sportive

CSM Târgu-Jiu s-a despărțit de 8 jucătoare

Echipa feminină de handbal senioare a CSM Târgu-Jiu s-a despărţit de opt jucătoare la finalul sezonului recent încheiat. Sara Abed Kader, Bianca Aron, Lia Cosmina Cozma, Florentina Moisin, Petruța Argyelan, Diana Șamanț, Andreea Rotaru și Georgiana Cristina Predoi sunt sportivele cu care s-a ajuns la un acord de încetare a raporturile contractuale, anunță csmtargujiu.ro.

La doar al doilea sezon în Divizia A de handbal feminin, CSM Târgu-Jiu a reuşit un parcurs excepțional. Echipa a terminat Grupa B pe locul 2 și a reușit să se califice la Turneul Final de promovare în Liga Florilor, acolo unde elevele lui Liviu Andrieș au pierdut la mare luptă confruntarea cu CSU Ştiinţa Bucureşti, partidă decisă după aruncările de la 7m. Știința București avea să promoveze apoi în Liga Florilor.

Un aport important la realizarea acestei performanțe l-au avut și jucătoarele care și-au încheiat raporturile contractuale cu CSM Târgu Jiu: Sara Abed Kader, Bianca Aron, Lia Cosmina Cozma, Florentina Moisin, Petruța Argyelan, Diana Șamanț, Andreea Rotaru și Georgiana Cristina Predoi.

Pentru CSM Târgu Jiu urmează un nou capitol, un nou sezon. Pe lângă jucătoarele rămase în lot, oficialii clubului gorjean poartă, în aceste zile, tratative cu mai multe handbaliste pentru reîntregirea lotului. Reunirea lotului pentru noul sezon competițional este programată pentru data de 20 iulie.

Comment here