Ultima Ora

14:48 Contre Romanescu-Lădaru pe tema Aparegio

Marcel Romanescu și Eduard Lădaru se atacă din nou, după ce, la ADIA Gorj, s-a votat majorarea tarifelor la apă și canal.

Pe paginile de socializare, primarul liberal al Târgu-Jiului a dat vina pe PSD, consilierul municipal a reacționat afirmând că, de fapt, este mâna lui Romanescu, care este prieten cu șeful ADIA Gorj, Cristian Toader Pasti, și ar controla eșalonul doi de conducere din Aparegio.

Primarul l-a criticat, miercuri, pe Lădaru pentru faptul că abordează subiecte ”de cancan” și a afirmat că alesul PSD, avocat de meserie, nu-și are trecute veniturile în declarația de avere.    

Marcel Romanescu îl acuză pe Eduard Lădaru că-l găsește vinovat pentru orice și-l invită să-și facă un control medical.  

Eduard Lădaru susține, însă, că majorarea tarifelor la apă și canal ar fi un plan pus la cale de primarul Romanescu cu șeful ADIA Gorj, Cristian Toader Pasti.

”Ca secretar general al PSD Târgu-Jiu, nu voi mai permite ca PSD să deconteze înțelegerile dintre Romanescu și conducerea la nivel de eșalon doi a Aparegio” anunță Lădaru.

În ceea ce privește declarația sa de avere, Lădaru spune că și-a trecut veniturile dar, probabil, primarul n-a știut unde să se uite.

Comments (1)

  1. Puneți mana de reparați pasarelele ca nu ne interesaza ce vorbiți voi, faptele vorbesc și sa -i luați și pe ceilalți aleși sa reparați pasarelele si sa va ocupați de orașul asta care nu e prea mare nici de asta nu sunteți în stare . Ingrozitor de jalnici mai sinteti

Comment here