Ultima Ora

14:47 DSP Gorj: 2 cadre medicale și 2 persoane din personalul auxiliar, CONFIRMATE cu COVID-19

Două cadre medicale și două persoane din cadrul personalului auxiliar, de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu și Spitalul Municipal Motru, au fost confirmate cu COVID-19, a anunţat, în informarea de sâmbătă, Direcţia de Sănătate Publică Gorj. Se aşteaptă, însă, în continuare, rezultatele a 50 de teste.

„În data de 2 mai 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • 251 persoane în carantină instituționalizată, din care 10 persoane au intrat în carantină și 7 persoane au ieșit din carantină, în ultimele 24 de ore;
  • 767 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 102 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 125 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore.

       Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, la nivelul județului  Gorj, sunt 59 de cazuri confirmate cu COVID-19. Dintre acestea 9 persoane au fost declarate vindecate, iar 2 persoane au decedat. Toate persoanele internate prezintă forme ușoare.

      Precizăm că, până în momentul de față, au fost confirmate cu COVID-19, în urma testelor prelucrate în cadrul laboratoarelor din țară, 2 cadre medicale și 2 persoane parte din personalul auxiliar, de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu și Spitalul Municipal Motru.  

     De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat aproximativ 1000 de teste, din care circa 50 sunt în așteptare” se arată în comunicatul DSP Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here