Ultima Ora

15:47 A tras cinci focuri de armă în agenția de pariuri

Un bărbat a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din Chiajna şi a tras cinci focuri de armă.

Vineri, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut 2 percheziţii domiciliare, la 2 adrese, în cadrul unui dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Potrivit IPJ Ilfov, pe 3 ianuarie seara, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 că un bărbat a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din comuna Chiajna şi a tras 5 focuri de armă.

Poliţiştii de la arme şi ai Poliţiei Oraşului Chitila au identificat suspectul, în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

„În timpul efectuării percheziţiilor, la una dintre cele 2 locaţii a fost depistat bărbatul respectiv, care se ascundea la acea adresă şi a fost găsită arma în cauză, aceasta fiind o armă neletală, cu gaze, supusă autorizării, precum şi 80 de cartuşe nepercutate, calibrul 9 mm. În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar”, transmite sursa citată.

Cercetările continuă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, deţinerea fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Comment here