Ultima Ora

14:43 Marius Borcan a intrat în cursa pentru Primăria Bumbești-Jiu

Marius Borcan, unul dintre liderii ALDE Gorj, a intrat în cursa pentru postul de primar al orașului Bumbești-Jiu.   

Borcan este, în prezent, consilier județean și se află pe locul al doilea pe lista ALDE pentru Consiliul Județean.

Partidul lui Tăriceanu speră să reușească și-n acest an să treacă pragul electoral și să acceadă în conducerea județului. Va fi, însă, dificil ținând cont că pe scena politică au apărut în ultimii 4 ani, USR și Pro România. În plus, din ALDE Gorj au plecat, în acest an, lideri importanți precum fostul primar din Turceni, Ion Iordache, primarul din Rovinari, Robert Filip, Ion Cojocaru, liderul ALDE Motru, dar și Dorin Tașcău, directorul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu”.

Marius Borcan speră să facă o figură frumoasă la alegerile locale, la Bumbești-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (4)

  1. BAIATUL ACESTA CINE E?

  2. A FACUT EL CEVA PENTRU OAMENI? nIMIC CA LIDER DE SINDICAT, NIMIC CA CONSILIER JUDETEAN. iAR ACUM ARE SCOALA ASTA TIGANEASCA (PACAT DE TERMEN, ACEIA SUNT MULT MAI OAMENI CA EL) CU candidatul bobaru. Pare ca ia voturile impotriva candidatului bobaru. Nu va fi asa. Cine mai crede in Marius bORCAN, DACA NICI SOTIA NU II DA DE MINCARE SI II DAU PORTARII DE MILA. dA MANINCA, NU GLUMA.

  3. BORCAN-NEGLIJENTA IN SERVICIU, vinovat de moartea fratelui ca a plecat din ofiter de servici sa joace turca si a venit bietul frate cu tatal la directorul filip.
    Borcan-pupa in fund toti directorii-si pe filip l-ar pupa
    Biorcan-un milog ce maninca de la portari
    Borcan-, scoala tiganeasca cu candidatul Bobaru.

  4. e in scoala tiganeasca cu candidatul bobaru. vor avea amindoi voturi cit fata noastra victoria -ileana stolojanu, ca s-a prins lumea de prostalaii astai acu dimplome cumparate si analfabeti de nu stiu sa puna o virgula.

Comment here