Ultima Ora

14:43 Coronavirus în familia lui Andrei Maioreanu

Fiica lui Andrei Maioreanu a fost diagnosticată cu COVID-19, informația fiind făcută publică pe rețelele de socializare. Andreea Maioreanu a ținut astfel să le transmită un mesaj ferm celor care nu cred în existența bolii sau ignoră regulile de distanțare socială. Fiica fostului secretar de stat din Ministerul Energiei lucrează la Ministerul Fondurilor Europene, dar dă de înțeles că în instituție nu sunt asigurate cele mai bune condiții pentru evitarea îmbolnăvirii.

„Sunt testată pozitiv la infecția cu SARS- COV-2 și NU, NU e doar o răceală (sau cel puțin pentru mine nu este). M-am ferit, m-am spălat, nu am ieșit și tot a dat carcaletele asta cu mine de pământ. Și acum mă întreb eu dacă suntem niște imbecili noi ăștia care am avut cât de cât grijă și tot am pățit-o? Sau cei pe care îi doare în rect si ne-au sfidat și ne sfidează în continuare? Să nu poți să renunți la micile tale plăceri pentru a ajuta o lume întreaga mi se pare că tu ești ala slab dintre noi, pentru că te domină orice este superficial și doar asta îți mai aduce fericire în neprihănirea-ți.

Câteva aspecte vă zic și v-am lăsat:

1. Mediul în care lucrez a sfidat cel mai mult limitele umanității, nu s-au luat măsuri, avem un pișat de spirt pe etaj, am colcăit toți acolo ca gândacii de bucătărie până când am bubuit unul cate unul. Pe lângă astea, empatia acolo este sub zero. Trăiască fondurile!

2. Am fost și eu la dansuri când era mișto și îmi plăcea, dar renunți la unele lucruri ca să ai grijă de cei dragi, eu așa am fost educată. Ce crezi mă? Ăștia încă se mai duc gură în gură, să fiu a naiba zici că se termină lumea și mori nefrecangit la kizomba și bachata. Efectiv nu v-a păsat de alții, de voi clar nu vă interesează pentru că organele reproducătoare vă târâie pe voi, nu voi pe ele. Marș!

3. Nu e doar o răceală, eu ziua eram ok, seara mi-a făcut Covideanu un Brutality ca în Mortal Kombat de încă văd bastonașe și mănânc doar ca să umflu’ mațu’, căci toată mâncarea e aidoma unui șlap de cauciuc. Nu vă mai bateți joc de oameni, deja o face sistemul! Eu am un organism cât de cât ok, mai un sport, mai o vitamină, pot să fac un test, pot să iau un tratament, dar sunt alții care crapă din nepăsarea voastră. Vreți vacanțe din nou și libertate și tot ce a fost normal? Aveți naiba grijă, nu ne întemnițează masonii sau cine naiba vreți, cum o facem noi înșine!

4. Eu nu scriu pe aici ca să se hăhăie lumea, o fac pentru ca în masa asta mizeră de informații greșite si de manipulare absolut grotescă, poate mai sunt și câțiva de-ai mei întregi la cap care mai citesc și altceva în afară de 5G, fără botnițe și dejecții de genul.

Cam atât…hai ca un 1% mai am speranță în umanitate, tot eu…fraieră! Aș face gluma cu sunt pozitivă în continuare dar nu vreau sa o luați si voi. Hă hă! Băi, multa grijă si sănătate, pe bune!”, a transmis Andreea Maioreanu.

Comment here