Sportive

Pandurii își cheamă suporterii la stadion. Țintesc cea de-a cincea victorie

Pandurii Târgu-Jiu își cheamă vineri, 1 octombrie, suporterii la stadion pentru o nouă partidă din campionat. Gorjenii țintesc ce de-a cincea victorie din acest sezon. Elevii lui Călin Cojocaru se vor duela, în etapa a-6-a, cu ultima clasată în Seria a-7-a, Armata Aurul Brad. Meciul este programat vineri de la ora 15.00.

Pandurii va juca al doilea meci consecutiv pe teren propriu în turul campionatului din Seria a-7-a. După victoria foarte importantă cu CSM Deva, scor 1-0, gorjenii vor să-și treacă în cont alte trei puncte. Vor trebuie să treacă de Armata Aurul Brad, ultima în clasamentul la zi. În cele cinci etape scurse de la începutul campionatului, hunedorenii au doar un singur punct acumulat, în urma unui rezultat de egalitate și are una dintre cele mai slabe apărări din campionat. Misiunea pare a fi una facilă pentru fotbaliștii echipei gorjene, ținând cont și de faptul că echipa evoluează pe teren propriu, dar Călin Cojocaru le cere jucătorilor săi să trateze meciul cu maximă seriozitate.

Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu: ”Venim după un meci dificil, cu CSM Deva, în care am fost puși în dificultate. Deși am câștigat partida, nu a fost ușor, pentru că am întâlnit o echipă bună. Referitor la meciul cu Aurul Brad, deși sunt pe ultimul loc în serie, s-au văzut multe “minuni”, iar eu nu vreau ca să participăm și noi la o astfel de minune, așa că vreau să-i avertizez pe baieți că trebuie să trateze meciul foarte serios, cu maximă seriozitate. Este nevoie de cele trei puncte și pentru asta ne pregătim intens pentru această confruntare. Vineri, sper să avem cât mai mulți suporteri alături de echipă, pentru ai susține pe băieți”.

Comment here