Ultima Ora

14:41 „Pe urmele lui Brâncuşi la Paris”, circuit turistic lansat de ziua marelui sculptor

Un circuit turistic cultural pe urmele lui Brâncuşi la Paris va fi lansat de o agenţie de turism din România de ziua marelui sculptor. Turiştii vor avea posibilitatea de a vizita şi trăi experienţe inedite în locuri emblematice, unele dintre ele mai puţin cunoscute, din timpul şederii sculptorului român la Paris, arată news.ro.

Printre acestea se află Brasserie Mollard, prima oprire a lui Constantin Brâncuşi la Paris şi locul unde, în iulie 1904, sculptorul român se angajase ca spălător de vase. Iubitorii de artă şi experienţe turistice exclusiviste se vor bucura în timpul acestui circuit atât de vizite la Atelierul lui Brâncuşi, Centrul Georges-Pompidou sau Muzeul Rodin, cât şi de o plimbare pe Sena, un spectacol de artificii la Turnul Eiffel, mâncăruri fine şi nopţi în hoteluri de patru stele, cu cele mai spectaculoase vederi din Paris.

Circuitul turistic cultural organizat de Nordis Travel va avea loc în perioada 14 – 17 iulie 2022, costă 1.592 euro de persoană, iar doritorii de o experienţă turistică aparte, care îmbină luxul, arta şi istoria se pot înscrie începând de vineri.

„Ne-am dorit să marcăm Ziua lui Constantin Brâncuşi oferindu-le românilor o experienţă cu totul specială. Ştim că sunt foarte mulţi iubitori de artă care preţuiesc genul acesta de călătorii, iar circuitul turistic cultural Pe urmele lui Brâncuşi la Paris este felul nostru de a ne exprima preţuirea faţă de valorile şi cultura ţării noastre”, a declarat Anca Drugan, CEO Nordis Travel.

Comment here