Ultima Ora

14:41 Grindeanu, pe centura Târgu-Jiului. Speră ca, la anul, lucrările să fie gata

Sorin Grindeanu a declarat, joi, că speră ca, la anul, să se circule pe centura ocolitoare a Târgu-Jiului. Ministrul Transporturilor a precizat că, spre deosebire de anul trecut, s-au dublat sumele cheltuite de către CNAIR, astfel că nu există o problemă de finanţare.

”Anul acesta, am avut o discuţie cu colegii de la CNAIR şi cu Direcţia economică din cadrul ministerului şi, spre deosebire de anul trecut, s-au dublat sumele cheltuite de către CNAIR. Anul trecut, închiderea de an a fost undeva la 4,7 sau 4,8 miliarde, anul acesta ne ducem spre 9 miliarde, ceea ce înseamnă dublu. La anul va fi şi mai mult, pentru că România are nevoie de aceşti bani care intră în infrastructură. Nu e o problemă de finanţare”, a spus ministrul, aflat în vizită pe şantierul variantei ocolitoare de la Târgu Jiu.

”Ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, şi anume acest ritm, să se păstreze, astfel încât la anul, în sfârşit, sper şi eu la Timişoara acelaşi lucru, ca şi dumneavoastră, la Târgu Jiu, în sfârşit să se circule pe centura ocolitoare de la Târgu Jiu”, a mai spus Grindeanu.

https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/videos/1052973102066712/?t=1

Comment here