Ultima Ora

14:39 Motru: APEL către cetățeni după confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19

O femeie din Motru a fost depistată cu coronavirus, peste 100 de persoane din localitate intrând în izolare la domiciliu, în urma anchetei epidemiologice. Primăria le transmite locuitorilor să respecte restricțiile impuse ordonanțele militare. Vor fi intensificate controalele în oraș, dar și la intrările și ieșirile din municipiu.

“În urma apariției unui caz confirmat de Covid 19 pe raza Municipiului Motru și existența mai multor persoane posibil infectate, ce așteaptă rezultatul testării, Direcția de Sănătate Publică Gorj a desfășurat o anchetă epidemiologică, în urma căreia contacții direcți ai persoanei respective și familiile acestora, au fost plasate în izolare la domiciliu.

Facem un apel către cetățeni:

  • Respectați toate prevederile Ordonanțelor Militare!
  • Ieșiți din casă doar dacă este absolut necesar!
  • Respectați regula de distanțare socială, de minimum 2 metri!
  • Folosiți mască atunci când ieșiți din casă!
  • Masca trebuie să acopere atât gura cât și nasul.

Direcția de Sănătate Publică Gorj, Poliția Municipală Motru și Primăria Motru au luat măsuri suplimentare pentru a preveni răspândirea virusului responsabil de Covid-19. În acest sens, vor fi intensificate controalele atât în oraș, cât și în toate punctele de acces în/și din oraș. Nu este suficient să fie prezentată declarația pe proprie răspundere, este necesar să fie motive bine întemeiate pentru a circula. Respectând aceste măsuri, ne protejăm sănătatea și în același timp protejăm sănătatea celorlalți”, a transmis Primăria Motru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here