Ultima Ora

14:38 Pandurii, eşec umilitor cu Turris Oltul

Pandurii Târgu-Jiu, eşec usturător, sâmbătă, pe teren propriu. Elevii lui Călin Cojocaru au încasat nu mai puţin de 5 goluri de la Turris Oltul Turnu Măgurele, în cea de-a treia etapă a Ligii 2.

Învinsă, în etapa trecută, în deplasarea de la Rapid, scor 1-2, Pandurii Lignitul a disputat, sâmbătă, primul meci stagional pe teren propriu.

“Ne așteaptă un meci dificil, cum, de altfel, sunt toate. Plecăm cu un handicap, în sensul că avem foarte mulți jucători noi. Nu suntem omogeni, în schimb întâlnim o echipă care a fost la o secundă de Liga 1, dar suntem concentrați și cu siguranță putem scoate un rezultat pozitiv. Avem un moral destul de bun chiar dacă nu avem puncte în clasament” declara, înaintea partidei cu Turris, antrenorul Călin Cojocaru.

Optimismul tehnicianului nu a fost confirmat, însă, în teren, gorjenii fiind umiliţi de adversara coordonată de Erik Lincar.

Pandurii: Aldescu – Cuțitoiu (cpt.), Gal, Andr. Pleșa, Al. Vasilescu – Andr. Dobre, Remacle – Zaborowski, Velcotă, Bunga – Tănăsoiu
Rezerve: Iovicin – Goma, Vaida, Leo. Gheorghe, Simionescu, Cornicioiu, R. Cojocaru, Iul. Ștefan, Filipe
Antrenor: Călin Cojocaru

Turris Oltul: Duțu – Buleică, Sălcianu, D. Ispas, Fl. Mitrea – Sil. Pană (cpt.), Cioinac, Liv. Mihai – Alb. Voinea, Ad. Voicu, Al. Sima
Rezerve: D. Ioniță – Ad. Niță, Blănaru, Țegle, Butoiu, Rob. Neacșu, Nicola, Bg. Matei, Ct. Pîrvulescu
Antrenor: Erik Lincar

Arbitru: Eduard Ioniță (Galaţi); Asistenți: Daniela Constantinescu și Răzvan Claudiu Tudor (ambii din Craiova); Rezervă: Ionela Alina Peşu (Craiova); Observatori: Ioan Mureșan (Timişoara) și George Constantinescu (Slatina).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here