Ultima Ora

14:38 CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarul din Turul 2 al Cupei României Râureni

CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarul din Turul 2 din Cupa României Râureni la handbal feminin, ediția 2023-2024. Gorjencele vor juca, în deplasare, cu CSM Bacău.

La sediul Federației Române de Handbal a avut loc, marți, tragerea la sorți a meciurilor din Turul 2 al Cupei României. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a avut parte de o tragere la sorți favorabilă. CSM Târgu Jiu se va deplasa în Moldova, pentru duelul cu echipa de liga a 2-a, CSM Bacău. Formația băcăuană activează în Divizia A, Seria B, acolo unde ocupă locul 4 în acest moment. Gruparea gorjeană, finalista a Cupei României 2023, este favorita certă a acestei confruntări.

Data de disputare a meciurilor din turul 2 este 17 februarie, dar meciul de la Bacău va fi reprogramat pentru o altă dată, și asta pentru că echipa din Târgu Jiu este angrenată în EHF European League, iar pe 18 februarie, CSM Târgu Jiu va disputa ultimul meci din Grupa D EHF, cu Motherson Mosonmagyarovari KC.  

Andrei Enache, antrenor secund CSM Târgu Jiu: ”Da, am avut parte de o tragere la sorți favorabilă. Se pare că din nou ne surâde norocul, pentru că am picat cu CSM Bacău, o echipă de liga a doua, și vom juca în deplasare. Acum să vedem exact data, pentru că suntem implicați în cupele europene și nu știm cu exactitate când vom disputa acel meci”.

Comment here