Ultima Ora

14:36 Încă un profesor din Gorj, acuzat de agresiune sexuală. Eleva are doar 14 ani

Un profesor din Turceni este cercetat penal, după ce ar fi agresat sexual o elevă de 14 ani, conform pandurul.ro.

Eleva susține că profesorul, cu care făcea pregătire la Matematică, ar fi început să facă gesturi nepotrivite în luna martie. Acestea s-au repetat până în iunie, când a început vacanța de vară. Abuzurile ar fi avut loc acasă la fată, când aveau loc meditațiile, ori acasă la profesor, dar și în mașină, când aceștia mergeau la concursuri de matematică. În cele din urmă, fata și-a făcut curaj să le mărturisească mai întâi unor colege, apoi mamei, care a depus plângere la poliție.

„În ziua meditației, profesorul m-a tras înspre el și m-a pupat pe buze. A început să-mi bage mâna sub bluză, apoi m-a atins pe sâni. Am început să tremur, aveam lacrimi în ochi, pulsul mi-a crescut și nu știam ce trebuie să fac”, este una dintre mărturiile fetei. 

„Fetița începuse să facă pregătire la Matematică încă din septembrie 2021. Ea era o elevă eminentă. S-a stabilit ca orele să se desfășoare după program. Din martie, spune mama fetei, a observat o schimbare în comportamentul fiicei sale. Dintr-un copil foarte vesel, tremura, a devenit anxios. Observa asta când se apropiau meditațiile. Erau acte nepotrivite. O să le numesc așa până când justiția va avea actul final. Domnul profesor apela la aceste gesturi nepotrivite, un comportament absolut nefiresc”, a spus Gheorghița Stoian, avocata familiei fetei.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie, din orașul Turceni, cu privire la faptul că, în perioada februarie-iunie 2022, fiica sa, de 14 ani, în timp ce se afla la orele de meditație efectuate, în particular, cu un profesor, ar fi fost agresată sexual de acesta. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Recent, s-a aflat că un preot care preda la Liceul Teologic din Târgu-Jiu, a avut un comportament neadecvat față de o elevă.

Comment here