Ultima Ora

14:34 Ce vrea să facă Mutu la Naționala U21

Adrian Mutu a fost prezentat, oficial, într-o conferință de presă, drept selecţionerul echipei naţionale a României U21. Acesta a dezvăluit ce planuri are la reprezentativa de tineret şi a anunţat că secunzii săi vor fi Nicolae Grigore şi Adrian Boingiu.

”Este o mare responsabilitate pentru mine pentru că vin după Mirel Rădoi, cel care a făcut o mare performanţă la România U21. Asta mă motivează şi mai mult. Avem un meci important cu Danemarca, o echipă foarte bună. Este o nouă generaţie care a început bine această campanie şi vrem să ne calificăm la EURO. Simt presiune pentru că ei au avut o performanţă extraordinară în vară. Vreau să duc mai departe lucrurile bune pe care le-a făcut Mirel. Cum zice Mihai Stoichiţă… încearcă să nu strici şi să adaugi de la tine. Eu pot să spun că sunt un băiat norocos.

Sunt mai norocos decât ceilalţi antrenori. Trebuie să le demonstrez că nu s-au înşelat când m-au ales pe mine. Eu cred că Mirel merită să fie la Tokyo. Eu o să fiu în tribună, dar depinde de ceea ce doreşte Mirel. Eu sper să fiu acolo pentru a-i susţine. Sunt la dispoziţia lui Mirel dacă el consideră că are nevoie de mine la Tokyo. Cunosc foarte bine această echipă U21. M-am uitat pe listă şi am văzut jucători de foarte mare calitate, jucători cu care se poate lucra şi sper ca ei să aibă o dorinţă şi o concentrare de a da totul pentru echipa naţională” a spus Mutu.

Adrian Mutu are 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Târgu-Mureş.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here