Ultima Ora

14:33 Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia, mort în accident

Bogdan Georgian Puşcoi, fost şef în cadrul ISU Dâmboviţa şi ofiţerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020, a murit într-un accident rutier chiar într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, arată antena3.ro.

Bogdan Georgian Puşcoi a fost şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi a ieşit la pensie în februarie 2021. În anul 2020, a fost cel care a semnat pentru ridicarea autorizaţiei staţiei GPL din Crevedia care a explodat sâmbătă, 26 august 2023.

La fix o săptămână după dezastrul de la Crevedia, fostul pompier, în vârstă de 50 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident ciudat produs într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa. Potrivit unor surse, Bogdan Puşcoi făcea şcoala moto şi se afla împreună cu instructorul său pe motocicletă când, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un zid.

„Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Comment here