Ultima Ora

14:32 17 cazuri noi de coronavirus în Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj a raportat, duminică, un număr de 422 de persoane infectate cu COVID-19, de la debutul epidemiei, cu 17 mai multe față de ziua precedentă.

“În data de 12 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 763 persoane se află în autoizolare la domiciliu (48 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 113 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

 Până în momentul de față, 422 de persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 208 persoane sunt vindecate și externate, iar 12 persoane au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5091 teste, din care 25 sunt în așteptare.        

Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile”, a transmis DSP Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here