Ultima Ora

14:31 Corpul de Control al ministrului Mediului, la Salubris Gilort

Corpul de Control al ministrului Mediului, Costel Alexe, face verificări la societatea Salubris Gilort, a anunțat, marți, la Radio Infinit, fostul viceprimar al localității, Ion Fugaru.

Verificatorii au venit în contextul scandalului legat de munții de deșeuri, prezentați în presa locală și al amenzii de 100.000 de lei, aplicată de Garda de Mediu Gorj. Fugaru l-a criticat, pe șeful Gărzii de Mediu, Gheorghe Sanda, pentru sancțiune, sugerând că ar urma să fie schimbat din funcție. Între timp, Inspectoratul Județean de Poliție Gorj a anunțat că a făcut verificări la rampa de transfer deșeuri de la Târgu-Cărbunești.

“La data de 9 martie a.c., conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări în legătură cu aspectele semnalate, la fața locului deplasându-se o echipă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și ofițeri din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, urmând a fi dispuse măsuri în consecință”, a transmis IPJ Gorj

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here