Ultima Ora

14:31 Cojocaru a triat din jucătorii veniţi în probe la Pandurii

După meciul de vineri cu Hunedoara, antrenorul Pandurilor, Călin Cojocaru, a renunţat la nou-sosiţii Alexandru Stan (U Craiova 2), Lică Mândrean (Gaz Metan Mediaş) şi Pape Gasama (Sima Aguilas).

Pandurii i-a oprit, în schimb, pe nigerianul de 19 ani Korade Adedoyin, care provine de la Hamilton Academical, unde fusese împrumutat de Everton, şi pe francezul Stephane Gomas.

”Au venit foarte mulţi în probe, deşi nu prea îmi convine acest lucru. Dacă tot aducem jucători, vreau să aducem jucători care cred eu că ne-ar ajuta. Mulţi dintre ei vin la recomandarea unor impresari. De aceea spun că nu prea accept acest lucru, pentru că vreau să aducem jucători pe care eu îi ştiu deja. Suntem conştienţi că nu putem să-i aducem pe Messi şi Ronaldo, dar vrem să aducem jucători care au un potenţial şi care pot să crească la Pandurii. La fel cum i-am luat şi pe cei de la juniori republicani, pe Peia, Cuţitoiu sau Cornicioiu. În acelaşi timp, am găsit jucători la echipa mare, care, şi din punct de vedere fotbalistic, dar şi al seriozităţii, stăteau mult mai rău ca juniorii. De asta nici nu vreau să îmi aducă altcineva jucători, pentru că eu caut să facem un lot competitiv, să putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă, cu toate că este foarte dificil acest lucru”, a declarat Cojocaru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here