Ultima Ora

14:31 22 de noi cazuri de COVID-19 în Gorj. Bărbat, de 62 de ani, decedat

Direcția de Sănătate Publică Gorj anunță, luni, cel de-al 43-lea deces. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 62 de ani cu demență senilă, polineuropatie senzitivă, atrofie cerebeloasă și corticală severă, cardiopatie ischemică cronică. Sunt și 22 de noi cazuri de infectare cu coronavirus.

”Din datele raportate de către Direcția de Sănătate Publică Gorj, situația epidemiologică la nivelul județului Gorj, în data de 10.08.2020, se prezintă astfel:

–  686 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;

– 1127 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 826 persoane sunt vindecate, externate si la domiciliu, iar 43 persoane au decedat. Față de ultima informare, a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 62 de ani, cu demență senilă, polineuropatie senzitivă, atrofie cerebeloasă și corticală severă, cardiopatie ischemică cronică.

       De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 7634 teste, din care 54 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă, au fost înregistrate alte 22 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

               –  22 rezultate pozitive de la laboratorul din sistemul public

               –  0  rezultate pozitive de la laboratoarele din sistemul privat

      Datele prezentate se pot modifica, de la o oră la alta, în funcție de evoluția epidemiologică” transmit autoritățile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here