Ultima Ora

14:30 Femeie de 67 de ani, decedată de coronavirus. 12 noi cazuri în Gorj

Un nou deces de COVID-19 În Gorj. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 67 ani, care avea și alte afecțiuni medicale: obezitate grad III și boală cronică renală, stadiul final. Direcția de Sănătate Publică anunță și 12 noi cazuri de infectare.

”În data de 03 august 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 524 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
  • 880 persoane confirmate cu COVID-19 (până în momentul de față), din care: 469 persoane sunt vindecate și externate, iar 30 persoane au decedat.

 De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, a mai fost înregistrat încă un deces. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 67 ani, care avea și alte afecțiuni medicale: obezitate grad III și boală cronică renală, stadiul final. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 6953 teste, din care 104 sunt în așteptare.

 De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 12 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

  • 10 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele din județul Gorj;
  • 2 teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private.

 Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile” se arată într-un comunicat de presă.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here