Ultima Ora

14:30 Dăncilă vrea dezbatere cu Iohannis de la ora 20.00. Răspunsul PNL

Alina Gorghiu(PNL) a anunțat că președintele Klaus Iohannis se va afla, astăzi, la Bacău. Precizarea vine în condițiile în care Viorica Dăncilă a făcut apel la o nouă dezbatere, care să se desfășoare, în această seară, la Palatul Parlamentului.

„Astăzi toată echipa de campanie este la Bacău, agenda președintelui este anunțată de ceva vreme. Există o diferență, ca să răspund direct la apelul doamnei Dăncilă, este o diferență foarte mare între cei doi candidați. Pe de o parte, avem un candidat Dăncilă și un partid care, fără multă creativitate, au ales, de exemplu, ieri, să plaseze pe surse prin presă o înscenare de vizită în ultim zi de campanie la DNA ca să o victimizeze, astăzi înțeleg că face din nou apel la dezbatere, tot fără pic de imaginație, pentru că președintele a tranșat încă din debutul campaniei acest subiect. Avem un partid și un candidat care aleg să vorbească în conferință de presă, fără oameni lângă ei, pentru că le e frică să se afle în mijlocul mulțimii”, a spus Alina Gorghiu.

Viorica Dăncilă a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook cu status „feeling angry”, în care scrie: „Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită! Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere, în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here