Ultima Ora

14:30 Cîţu ar putea candida la şefia PNL

Premierul Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, că ar putea candida pentru şefia PNL, la congresul care ar putea avea loc în această toamnă.

Întrebat de presă dacă va candida pentru cea mai importantă funcţie din Partidul Naţional Liberal, premierul Florin Cîţu a răspuns: „Sunt vicepreşedinte, cu toţii ne dorim să candidăm”.

Declaraţia a fost făcută, sâmbătă, la Palatul Victoria, după vizita pe care premierul a efectuat-o la Bruxelles. În plus, Florin Cîţu a afirmat că actualul guvern nu trebuie privit drept unul care va sta puţin la putere, ci ca unul de cursă lungă.

Ludovic Orban, Emil Boc sau Ilie Bolojan sunt alte nume vehiculate, în presa centrală, pentru o candidatură la preşedinţia Partidului Naţional Liberal.

„Poate fi și Ludovic Orban candidat. Poate fi şi Emil Boc, şi oricine, Ilie Bolojan… Pentru a demonstra democrația într-un partid este absolut normal să existe doi sau trei candidați. Dacă există un singur candidat, nu prea pare democrație, chiar dacă acel candidat își face o echipă care să reprezinte toate curentele de opinie din partid. Dar asta ține de funcționarea democratică a unui partid”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, la Antena 3.

Comment here